Massage

Lymfmassage

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk och avslappnande behandling som passar de flesta men är speciellt bra för dig med svullnad, stelhet och smärta, återkommande infektioner och nedsatt immunförsvar samt lymfödem och lipödem.

Lymfmassage är en mycket effektiv metod för att minska svullnad. Massagen ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet. Vanligtvis används mycket lätta strykningar, pumptekniker, cirkulära rörelser samt lätta vibrationer, men trycket anpassas till varje person. Det finns även olika tekniker för att minska ärrvävnad och fibroser.

Vid kur eller flera behandlingar i närtid används även koppor samt Deep Oscillation som har en unik patenterad behandlingsmetod. Genom att pulsera ett elektrostatiskt fält, åstadkommer man effektiva vibrationer i vävnaden. Deep Oscillation har en djupverkande effekt på alla vävnadskomponenter (hud, bindväv, subkutant fett, muskler, blod- och lymfkärl) och detta underlättar transporten av näringsämnen, slaggprodukter, blodgenomströmning och lymfdränage.

Lymfmassage kan även påverka vårt immunförsvar då lymfsystemet främsta uppgifter bland annat är att bekämpa infektioner och transportera lymfa från vävnadsvätskan till blodet.

  • 90 minuter 1080 kr       
  • Kur 5 gånger,  5100 kr
  • Kur 3 gånger, 3040 kr

 

Boka massage

Efter att ha klickat på knappen Boka nedan skickas du
till vår sida på Bokadirekt.se där du genomför bokningen.