Massage

Lymfmassage och facelift från 350:-

Lymfmassage

Lymfmassage är en mjuk och avslappnande behandling som passar de flesta men är speciellt bra för dig med lymfödem, lipödem, svullnad, stelhet och smärta, återkommande infektioner och nedsatt immunförsvar.

Lymfmassage är en mycket effektiv metod för att minska svullnad. Massagen ökar transporten av lymfvätska och stimulerar aktiviteten i lymfsystemet. Vanligtvis används mycket lätta strykningar, pumptekniker, cirkulära rörelser samt lätta vibrationer, men trycket anpassas till varje person. Det finns även olika tekniker för att minska ärrvävnad och fibroser.

Lymfmassage kan även påverka vårt immunförsvar då lymfsystemet främsta uppgifter bland annat är att bekämpa infektioner och transportera lymfa från vävnadsvätskan till blodet.

90 minuter 900 kr
5-kort 4000 kr
10-kort 7000 kr 

Naturlig facelift massage

Ansiktsmassagen ger en naturlig ansiktslyftning utan kirurgiska ingrepp, dessutom skänker den djup avslappning och skapar balans i energisystemet.

En djupavslappnande ansiktsmassage som ger ansiktsmusklerna ett lyft genom att öka blodcirkulationen, lösa upp muskelspänningar, släta ut och förbättra slapp hud och fina linjer, förbättrar det lymfatiska flödet genom att transportera bort gifter och balanserar energisystemet i huden vilket fördröjer ålderstecken.

Behandlingen är en kombination av beprövade traditionella japanska och tibetanska tekniker samt akupressur och ansiktsreflexologi.

60 minuter 750 kr
30 minuter Quick fix 375 kr

Boka massage

Efter att ha klickat på knappen Boka nedan skickas du
till vår sida på Bokadirekt.se där du genomför bokningen.