Om mig

Jag heter Christel Byström och är utbildad Ekologisk Hudvårdsterapeut.

Jag brinner för ekologisk hudvård och hälsa. Jag har haft atopiskt eksem hela mitt liv och sökt efter metoder, produkter och levnadssätt för att uppnå balans i kroppen att läka huden.

Några frågor som jag sökt svar på;

  • Vad påverkar hudens hälsa?
  • Vilka hudprodukter vill jag använda?
  • Hur påverkas kroppen av vad vi äter?

Detta intresse förde mig till Axelssons Gymnasistiska Institut där jag utbildade mig till Ekologisk Hudvårdsterapeut. Det lockade mig även att utbildningen ser holistiskt på människan. Det är inte bara viktigt vad man använder för produkter på huden, den påverkas även av vad vi äter, dricker och hur vi tränar, solar mm.

Huden, vårt största organ, har många livsviktiga uppgifter. Att använda ekologiska produkter, som är naturliga för våra kroppar att bryta ner, är därför extra viktigt. Jag använder mig av rena ekologiska produkter som är fria från mineraloljor, plaster och onaturliga konserveringsmedel. De är inte heller testade på djur och majoriteten är helt veganska. I behandlingarna vaxning och färgning av fransar och bryn, samt lash- och browlift använder jag mig av andra produkter som inte är ekologiska för bäst resultat – alltid i samråd med kunden.

Välkommen på en välgörande och avkopplande behandling!